Elinstallation Falkoping

Elinstallation Falköping: en behörig elektriker snabbt

Kontakta oss direkt när du behöver assistans med säkra elinstallationer i Falköping.

Vi strävar efter att undvika onödig väntan och schemalägger arbetet enligt din kalender. Ofta kan vi till och med utföra jobbet under samma vecka om så önskas.

Vi tar hand om en mängd olika elinstallationer, inklusive belysning, modernisering av elcentraler och installation av laddboxar för elbilar, med vår grupp av behöriga elektriker. Vi är redo att hjälpa dig med alla dina elinstallationsbehov i Falköping, oavsett om det gäller vardagliga elarbeten eller omfattande lösningar vid renoveringar eller nybyggnationer.

Alltid säkra elinstallationer i Falköping

På kort varsel och utan onödig väntetid hanterar vi en mängd olika elinstallationer i Falköping. Dessa utförs uteslutande av fullt behöriga elektriker. Snabbhet och säkerhet är våra främsta kännetecken och sammanfattas i vårt centrala värde: service, vilket definierar oss som din lokala elektrikerfirma.

Vårt åtagande gentemot våra kunder är tydligt: personlig service och högkvalitativa elinstallationer i Falköping till rimliga priser, utförda av kvalificerade yrkesmän.

När det gäller elinstallationer som kräver kompetenta elektriker är det viktigt att vara försiktig med att försöka göra det själv. Du är personligen ansvarig för elinstallationer som du utför på egen hand, och det är förvånansvärt många elinstallationer som kräver auktorisation från en elektriker för att vara säkra och godkända av försäkringsbolaget. Att försöka sig på elinstallationer utan rätt behörighet är olagligt och kan vara livsfarligt. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som är för farliga att utföra själv. Till exempel bör du aldrig installera utomhusbelysning om du inte har rätt auktorisation. Andra exempel på arbeten som du bör överlåta åt oss inkluderar fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordade vägguttag mot jordade och nedgrävning av elkablar. Kontakta oss så ser vi till att hantera dessa ärenden snabbt och säkert. Vi garanterar endast säkra elinstallationer i Falköping och erbjuder dessutom trygg rådgivning inför dina projekt.

I vårt tjänsteutbud ingår:

 • Elinstallationer i Falköping utförda av lokala elektriker
 • Alltid fullt behöriga elektriker
 • Flexibla tider för elinstallationer i Falköping som passar dig
 • Klara och tydliga priser för elinstallationer i Falköping enligt vår överenskommelse
 • Eljoursservice dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallationer i Falköping, vilket ger dig skattemässiga fördelar.

Vanliga frågor

Vad händer om jag inte får ROT avdraget beviljat?

Om det skulle vara så att Skatteverket inte godkänner fakturerar vi vidare det beloppet till dig som kund.

Måste jag vara hemma när ni utför installationen?

Vi rekommenderar att du är hemma när vi drar igång arbetet så att en avstämning kan utföras. Vid mindre och enklare jobb kan vi dock ofta hantera arbetet utan att du är på plats.

Kan jag använda ROT avdraget?

Ja, självklart! Här kan du läsa mer om vilka typer av arbeten som är godkända för rotavdrag.

Hur lång betalningstid har ni?

Alla våra fakturor ställs ut på 15 dagar.

I vilka områden jobbar ni?

Vi jobbar i hela Falköping!

Styrkan i att vi är ett team av flera olika fristående elektriker är att vi nästan alltid har en lokal elektriker nära dig som kund.

Vilka är TEAM elektriker?

Vi är ett team av fristående elfirmor och elektriker i Falköping som tillsammans gått ihop och startat elektrikerfalköping.se och TEAM elektriker.

Genom att sköta ordermottagning, marknadsföring, kundtjänst och andra administrativa tjänster tillsammans genom TEAM elektriker kan vi fokusera på det vi är bäst på, att utföra elinstallationer.

Så när du anlitar oss får du alltid en lokal elektriker som har goda referenser, lång erfarenhet och som kan den lokala marknaden i Falköping.

Är alla elektriker behöriga?

Ja, alla fristående elektriker som jobbar under TEAM elektriker är behöriga. Utöver det är de noga utvalda och är elektriker som jobbar länge lokalt i Falköping.

Faktura från IP i Sverige AB - Varför?

IP i Sverige AB är det företag som hjälper oss med allt administrativt arbete. Dom svarar i telefon åt oss, sköter våra kalendrar och även vår fakturering.

Därför är det helt korrekt om du fått en faktura från IP i Sverige AB när du anlitat oss.

Kan jag boka om en redan bokad tid?

Ja, självklart! Du kan ändra eller avboka din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök.

Boka elinstallation i Falköping

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0515-20 32 51 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Bokad elinstallation i Falköping – få tid samma vecka

Hos oss är snabb och pålitlig elservice alltid tillgänglig i Falköping, vanligtvis inom ett par dagar. Denna höga servicenivå har vi möjliggjort genom att dra nytta av vår erfarenhet som dedikerade jourelektriker. Vår inriktning på snabb service gäller även för planerade elinstallationer.

Våra elinstallationer i Falköping är auktoriserade till 100 % enligt Elsäkerhetsverkets krav

Vi kompromissar aldrig när det gäller kvaliteten på de elinstallationer vi genomför i ditt hem i Falköping. Dessutom är vi kända för vår snabbhet!

Vi är en lokal och erfaren elfirma i Falköping som erbjuder en omfattande rad av tjänster inom elinstallationer. Vi har lång erfarenhet och djup kompetens inom området och har utfört en mängd olika elinstallationer åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Våra elektriker i Falköping är behöriga och auktoriserade yrkesmän med den utbildning och erfarenhet som krävs för att utföra diverse typer av elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi strävar efter att upprätthålla god kommunikation med våra kunder och sätter alltid högsta standard på vårt arbete.

När du anlitar oss för dina elinstallationer i Falköping kan du lita på att vi är kompetenta, pålitliga och flexibla. Vi är snabba och kan vanligtvis boka in ditt arbete inom en vecka. Våra priser är tydliga och konkreta, vilket ger dig klarhet i kostnaderna. Oavsett om du behöver hjälp med en enkel installation som att byta ut en strömbrytare eller eluttag, modernisera belysningen eller installera smarta hem-lösningar, eller om det är ett större projekt som involverar elinstallation i ett nybyggt hus eller en ombyggnad av ett kontor, så finns vi här för att hjälpa dig.

Om du bor i Falköping och behöver hjälp med elinstallationer är du välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en tid. Vi ser fram emot att höra från dig!